Huoneistot

Huoneistoissamme yövyt "melkein kuin kotona". Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Kaikki kolme huoneistoamme ovat täysin varusteltuja sekä lyhyt- että pitkäaikaista asumista silmällä pitäen. Jokaisen huoneiston keittiö sisältää astiastot vähintää neljälle, jääkaapin, tiskikoneen, mikroaaltouunin sekä kahvin- ja vedenkeittimien. TV ja pyykinpesukuoneen löytyvät myös jokaisesta huoneistosta. Ilmaiset paikoitustilat löytyvät pihapiiristämme. Huoneistoissa on langaton internet-yhteys. Mitä pidempään viihdyt, sitä edullisemman hinnan saat!

Talli

Talli -huoneistossamme majoittuu 1-4 henkilöä. Alakerrassa on tupakeittiö tilavan oleskeluhuoneen yhteydessä, jossa vuodesohva. Alakerrasta löytyy myös wc/kylpyhuone. Yläkerta on tilava, avonainen parvi, joka toimii nukkumistilana. Sänkyjä on kahdelle.

Navetta

Navetta -huoneistossa majoittuu 1-4 henkilöä. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä tupakeittiö yhdistettynä oleskelutilaan. Lisäksi oma wc/kylpyhuone.

Paja

Paja -huoneistossa majoittuu 1-4 henkilöä. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä tupakeittiö yhdistettynä oleskelutilaan. Lisäksi oma wc/kylpyhuone.

 

Powered by Aava 3